Evenementen

– Buurtnetwerk Geulle heeft in het kader van het opzetten van een stichting contact gehad  met Samen Meerssen, een overkoepelende stichting opgezet door de gemeente Meerssen.

– Buurtnetwerk Geulle werkt op dit ogenblik nauw samen met de andere buurtnetwerken uit Meerssen in het kader van het door de gemeente opgezette Dorps ontwikkelingsplan, kortweg DOP genaamd, en de doorontwikkeling van de verschillende buurtnetwerken uit Meerssen.

– Actieve steun op basis van een overhandiging van voedselpakketten werd verleend aan de inzameling actie van de Ruggesteun waarbij wij aanwezig waren op de life uitzending van Meer Vandaag in Beukeloord te Meerssen

– De lustrumviering van de “Kerstwensboom” georganiseerd door de vaste commissieleden uit het buurtnetwerk van dit jaarlijks terugkerend evenement was wederom een groot succes. Fantastische medewerking ook door de schoolkinderen en de scouts en tal van sponsoren die allemaal hun wensen deponeerden en hun financieel steentje bijdroegen.

– Op 27 januari 2020 heeft de volgende bijeenkomst plaats van de leden van het Buurtnetwerk Geulle waarbij de volgende belangrijke punten op de agenda staan:

– De evaluatie van het project “Kerstwensboom”
– Stand van zaken in het project “Speeltuinen
– Stand van zaken in het project “Rustpark Groen Westbroek
– Stand van zaken in de doorontwikkeling van de Buurtnetwerken
– Stand van zaken in het project “Inloophuis
– Stand van zaken in het opstarten van een eigen website en een
– Facebook pagina